Fest og selskabet i aarhus

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Mangler du et sted at holde din fest? – så tag et kig på selskabslokalerne på Comwell Aarhus


Comwell Aarhus er et nyere hotel og derfor i tip top stand, og er moderne indrettet med Hay møbler hele vejen rundt. Ved at benytte dig af vores selskabslokaler, sætter du ingen begrænsning er for dig selv, vi kan håndtere de små intime selskaber og de helt store selskaber hvor hele familien og vennegruppen er med som gæster.

Selskabslokale Aarhus

Gastronomi i særklasse i selskabslokalerne


Når du vælger at holde fest for dit selskab i vore selskabslokaler på Comwell Aarhus, garanterer vi at dine gæster for en madoplevelse ud over det sædvanlige, som gæsterne vil huske i lang tid. Vores kokke har mange års erfaring i køkkenet, og ved derfor præcis hvordan man leverer gastronomiske oplevelser. Er du selv i tvivl om hvad menuen skal bestå af, så hjælper vi gerne til med at finde den helt rette menu til dig og dit selskab. Når du vælger at afholde din fest i vore selskabslokaler, kan du føle dig i trygge hænder.

 

Overnatningsmuligheder efter festen


Det er selvfølgelig muligt for jer og gæsterne at overnatte på Comwell Aarhus efter festen i vores selskabslokaler. Dagen derpå er det muligt at spise morgenmad samlet til den store morgenbuffet i restauranten, hvilket også giver dig/jer som vært en god mulighed for at få samlet på gårdagens fest og få sagt ordenligt farvel til dine gæster. 

FestDesignere


På Comwell Aarhus har vi FestDesignere, som hellere end gerne vil hjælpe jer med at planlægge jeres fest i vore selskabslokaler. Vi har flere års erfaring i at planlægge og afholde fester i vores selskabslokaler. Derfor garantere vi ligeledes at du er i trygge hænder. Vi vil være med fra start til slut, sådan du kan koncentrere dig om at være vært og feste med dine gæster.

Ses vi på Comwell Aarhus?


Du/I er mere end velkomne til at besøge hotellet og se nærmere på vores forskellige selskabslokale løsninger, inden I beslutter jer for om det er ved os I vil holde jeres fest.
Hvis du vil vide mere, så skal du være velkommen til at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller kontakte os på telefon: 70 274 274 & tryk 3. Dette er ikke bindende, forespørgslen er helt uforpligtende. 

Vi ses på Comwell Aarhus!