V-BAR PÅ COMWELL AARHUS INVITERER IGEN TIL ”GINMAKERS” DINNER MED NJORD GIN


FREDAG DEN 13. OKTOBER 2017 KL. 18.00

Du har nu IGEN den unikke mulighed, at møde folkene bag Aarhusianske Njord Gin, Lars Toke og Troels, høre om deres tilgang til ginnens forunderlige verden, samt smage deres samlede portefølje

OPLEVELSEN INDEHOLDER

  • Velkomst med gin
  • Præsentation og storytelling
  • Lækker sammensat 5-retters menu med gin on the side Kaffe, sødt og naturligvis gin


AFTENENS MENU
Snacks
Friteret Jordskok med pære gele
Rimet Jomfruhummer Havre cracker med saltet & modnet lammebryst (Hvid Negroni: Suzé – tør vermouth – Njord Barrel Aged)

Forret
Tuntatar med Tomat hjerte og estragon mayo (G&T – Estragoninfuseret United Natures med Fever Tree Mediterranean – lakrids & tang tincture)

Mellemret
Vandbakkelse med rogn (Iskoldt Sand & Sea Shot m. Birkesaftgranite – Søl tincture + sirup og tang)
Øko kyllingelever med rødbede tatar og syltet sennepskorn Soft shell taco med teriyaki and, samt Knuthenlund gede friskost og bagte figner (Bottle Rocket Martinez: Njord United Natures – Sød Vermouth – Maraschino - bitters)

Hovedret
Confit af svinebryst med vagtel spejlæg, syltet rødbeder cornichoner, mos og brunet smør sauce (Autumn Fizz: Cider – Lime – Njord Mother Nature – Pimms – sukker – æg – valnød)

Sødt
Flødebolle med gran Vingummi "pose" Skumfidus med appelsin
(Le Buveur Civilisé: Kondenseret mælk – Njord Sun & Citrus – Espresso – Mørk chokolade – Appelsin – Coffee/Pecan tincture)

TAK FOR I AFTEN
Efter arrangementet er V-BAR åben, hvor du har mulighed for at møde "nørderne" på tomandshånd. 
Begrænset antal pladser.

PRIS
Kr. 995,- pr. person

Mulighed for tilkøb af overnatning. Kontakt Comwell Aarhus på tel 8672 8000.
Tilmelding og yderligere spørgsmål af dette arrangement skal ske på kvn@comwell.com eller rou@comwell.com