Festlokaler og selskaber i Aarhus

 

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Mangler du et sted at holde fest i Aarhus?
- så tag et kig på vores festlokaler

Comwell Aarhus

Comwell Hotel Aarhus er et nyere hotel fra 2014, hvilket betyder at hotellet er moderne indrettet med Hay møbler, og i flot stand hele vejen rundt på hotellet. Ved at vælge Comwell Aarhus, når du skal benytte festlokaler, så sætter du ingen begrænsninger for dig selv. På Comwell Aarhus kan vi håndtere alt fra små selskaber med de nærmeste til store selskaber med hele familien og vennegruppen.

En gastronomisk oplevelse i vore festlokaler, som vi blive husket


Når du vælger at afholde din fest i vores festlokaler på Comwell Aarhus, stiller vi en garanti for at du og dine gæster vil få en madoplevelse ud over det sædvanlige, som du og dine gæster vil huske i lang tid. Kokkene på Comwell Aarhus har mange års erfaring i køkkenet, og har derfor helt styr på hvorledes man laver den perfekte gastronomiske oplevelse.  Hvis du er i tvivl om hvad menuen skal bestå af, samt hvordan den skal sammensættes, så hjælper vi gerne og deler vore erfaringer med dig, så du kan få den perfekte menu. Alt i alt, når du vælger at afholde din fest i vores festlokaler, så kan du føle dig i trygge hænder.

Overnatning efter den festlige aften

Værelse på Comwell Aarhus
Vi tilbyder selvfølgelig overnatning for dig og dine gæster efter den festlige aften i vores festlokaler. Dagen derpå giver vi jer muligheden for at spise morgenmad sammen i restauranten. Ved at spise morgenmad sammen til den store morgenbuffet, giver det dig muligheden som vært at få snakket om gårsdagens fest med dine gæster, samt du får muligheden til at få sagt ordenligt farvel til dine gæster.

FestDesignere


På Comwell Aarhus har vi tilknyttet FestDesignere som står til rådighed, såfremt du ønsker deres hjælp til at planlægge din fest i vores festlokaler. Vores Festdesignere har flere års erfaring i at planlægge og afholde fester i vores festlokaler. Derfor stiller vi ligeledes en garanti for at du er i trygge hænder hos os på Comwell Aarhus. Vi vil være med fra start til slut, således du kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig det at være vært og feste med dine gæster.

Besøg hotellet, inden du beslutter dig

Du/I er meget velkomne til at besøge hotellet og se nærmere på de forskellige festlokale løsninger vi kan tilbyde, inden du/I beslutter jer om det er ved os I vil holde jeres fest. I så fald du vil vide mere, kan du udfylde kontaktformularen øverst på siden eller kontakte os på telefonen: 70 274 274 & tryk 3. Denne forespørgsel er helt uforpligtende og du binder dig ikke til noget.


Vi glæder os til at høre nærmere fra dig og se dig på Comwell Aarhus.