Bryllupsfest i Aarhus

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Hold jeres Bryllup på Comwell Aarhus og få en uforglemmelig dag

Moderne bryllupsfaciliteter

Comwell Aarhus er et nyere hotel fra 2014, hvilket det også bærer præg af. Hele hotellet har en udstråling som bærer præg af hvad moderne boligindretning er, idet hotellet er indrettet med Hay møbler fra top til tå. På hotellet er gode muligheder for lokaler til dit bryllup. Vi kan håndtere både de små og intime bryllupsfester og de store bryllupsfester med hele familie/vennekredsen.  

Bryllupsmenuen – mad i særklasse, som vil blive husket

Bryllupsmenu

Når I afholder jeres bryllupsfest på Comwell Aarhus, så er I sikre på at få jer en gastronomisk oplevelse som I og jeres gæster vil huske. Såfremt I har ønsker om hjælp til at sammensætte en menu og dertilhørende vinmenu, står vi gerne til rådighed med vejledning og forslag. Det er ligeledes muligt at sammensætte en buffet menu, såfremt I har ønsker om dette. Vores kokke på Comwell Aarhus, har stor erfaring I at sammensætte den perfekte menu til bryllupper, derfor kan I trygt som værtspar trygt stole på vores kokke.

 

Se vores selskabsbrochure her

 

Hotelværelse i Aarhus

Overnatning efter bryllupsfesten

Det er muligt for jer som værtspar og jeres gæster at overnatte på Comwell Aarhus efter bryllupsfesten. Ved at tage en overnatning på hotellet, så undgår I og jeres om at bekymre jer omkring hvordan I kommer hjem og hvem der skal holde igen med vinen. Derudover byder vi på en stor morgenbuffet den efterfølgende morgen, hvilket giver jer som værtspar en god mulighed for at få snakket gårdagens bryllupsfest igennem og få sagt ordenligt farvel til jeres gæster.

Forevigelse af jeres store dag

Minderne fra brylluppet er en vigtig ting og derfor er det et must at have en god fotograf til at tage nogle smukke billeder. Ved at holde jeres bryllup på Comwell Aarhus, er der gode locationsmuligheder for fantastiske billeder ved enten Aarhus havebassin eller Åen der går igennem Aarhus by.

FestDesignere

På Comwell Aarhus er det muligt for jer, at få tilknyttet en FestDesigner som hjælper med at planlægge jeres fest fra start til slut. På Comwell Aarhus har vi flere års erfaring i at planlægge og afholde bryllupper i alle størrelser. Vore FestDesignere er med fra start til slut, således I kan koncentrere jer om det vigtigste – at få en uforglemmelig bryllupsfest og være vært for jeres gæster.

Vi glæder os til at byde jer & jeres gæster indenfor på Comwell Aarhus.