Parking i Aarhus

Parkering tæt på Comwell Hotel i Aarhus

  • Dagskort: 100,-
  • 1 døgn: 150,-

Der findes parkering på hotellet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at der er et begrænset antal parkeringspladser, og at det ikke er muligt at forhåndsreservere parkering. 

Ved parkering på hotellets parkeringspladser, skal der efter ankomst foretages en registrering (inden for 30 minutter) af bilens registreringsnummer til receptionen.

Vi henviser til parkeringsanlægget ved Bruuns Galleri, som ligger 5 min. gang fra hotellet. 

Alternativ parkering i Bruuns Galleri

Bruuns Galleris Parkeringshus er det største parkeringshus i Aarhus. Her kan man parkere i 3 plan.

Anlægget er åbent døgnet rundt. Mellem kl. 00.30 og kl. 06.30 er der kun adgang til fods via udkørselsåbningen. Der kan dog opstå situationer, som kan betyde, at centeret af sikkerhedsmæssige årsager lukkes ned før 00.30. Frihøjden i anlægget er 1,96 m. 

For at opnå samme priser i Bruuns Galleri, som ved parkering på hotellet, skal parkeringsbilletten valideres på hotellet.

Rart at vide:

Vi anbefaler vores gæster at køre ad Ringgaden ind på Værkmestergade i stedet for at tage havnevejen, for at undgå at holde i kø, da der er vejarbejde ved havnevejen i øjeblikket.


Adresse:

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Latitude: 56,1503 Longitude: 10,2093


Parkering på Sydhavnsgade 

Når man parkerer ved Sydhavnsgade skal man huske at registrere sin ankomst i automaten. Her noterer man sit registrerings nummer, hvorefter der printes en kvittering. Denne kvittering afleveres i receptionen på Comwell Aarhus seneste 60 min efter at man har registreret sin bil.

 

Find vej

 

Herunder er et kort der viser vejen fra Comwell Aarhus til parkeringspladsen ved Sydhavnsgade. Den blå stiplede linje viser gå rute til og fra hotellet og den røde viser kørselsrute.

Adresse:

Sydhavnsgade/Filmbyen, Sydhavnsgade, 8000 Aarhus C

Latitude: 56.1501, Longitude: 10.2141

Hent pdf over parkeringsmuligheder her